13 Δεκ 2014

Φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι: Θρήνος για την 28χρονη

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η καραμπόλα τουλάχιστον 35 αυτοκινήτων στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, (στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου) που άφησε πίσω της, μία νεκρή κοπέλα ηλικίας 28 ετών και εφτά τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι καταγγελίες αναφέρουν πως το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό με αποτέλεσμα να μην πιάνουν τα φρένα. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν επίσης δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο (μετέφερε μαθητές και είναι καλά στην υγεία τους)

Θρήνος για την 28χρονη. Σήμερα το πρωί έγινε η ταυτοποίηση στοιχείων από τους συγγενείς της. Όπως έγινε γνωστό, οι διασώστες κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά η κατάστασή της όμως ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, από τα πολλαπλά τραύματα που έφερε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο...

...Το τροχαίο ξεκίνησε όταν δύο αυτοκίνητα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και καρφώθηκαν στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Στο σημείο διεξάγονταν έργα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στο οδόστρωμα υπήρχε πετρέλαιο. Καραμπόλα τoυλάχιστον τριάντα οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο 60ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν πολλά ΙΧ, δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, οδηγοί αναφέρουν ότι στο οδόστρωμα πρέπει να υπήρχε πετρέλαιο ή πίσσα.


Ολόκληρο το άρθρο:
http://www.madata.gr/epikairotita/social/389730.html
Οι υπογραμμίσεις εκ μέρους του μπλογκ