12 Δεκ 2014

Kαραμπόλα 35 οχημάτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή

Στο σημείο γίνονται έργα

Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα, που εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας - Τρεις πολυτραυματίες έπειτα από τη σύγκρουση στην οποία εμπλέκονται δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο - Αυτόπτης μάρτυρας: Οι εικόνες θυμίζουν την καραμπόλα της Εγνατίας - Οκτώ ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής συμμετέχουν στην επιχείρηση

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων στο 61ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου. 

Στην καραμπόλα εμπλέκονται τουλάχιστον 35 οχήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, μεταξύ των οποίων δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο. 


Μία νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο ίδιο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί δύο πολυτραυματίες με σοβαρά τραύματα ενώ άλλοι πέντε τραυματίες θα μεταφερθούν επίσης στη Χαλκίδα αν και υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας. Επί τόπου στο Σχηματάρι βρίσκονται 8 ασθενοφόρα, και μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Η πυροσβεστική έχει ήδη απεγκλωβίσει δεκάδες επιβάτες με ελαφρά τραύματα.

Αυτόπτης μάρτυρας: Οι εικόνες θυμίζουν Εγνατία

Για εικόνες που παραπέμπουν στο πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό τον περασμένο Οκτώβριο κάνει λόγο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο lamiareport.gr: «Τα αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο. Πρέπει να είναι περισσότερα από 30 αυτοκίνητα. Τουλάχιστον δυο νταλίκες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ....». Στο σημείο που σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο από νωρίς το απόγευμα έβρεχε, ενώ γίνονταν και έργα. 


Πηγή:
http://www.protothema.gr/greece/article/434293/alert-epiheirisi-apeglovismou-atomon-ustera-apo-karabola-20-ohimaton-sto-60hlm-tis-eo-athinon-lamias/